
Havermout pindakaas-banaan muffins met pistachenoten, hazelnoot, cranberries & chocolat chip toppings
Eenvoudig en snel gemaakte lekkere muffins waarbij je zelf kunt kiezen welke topping je gebruikt.
Ingrediënten
- 3 stuks Bananen rijp
- 100 gram Havermout
- 100 gram Zelfrijzend bakmeel Amandelmeel
- 2 stuks Eieren
- 2 theelepel Bakpoeder
- 3 eetlepel Pindakaas Amandel notenpasta
- 2 theelepel Vanille essence optioneel
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- *Doe alle ingrediënten in een kom en prak tot een glad geheel.*Doe het muffinmengsel in vormpjes of een bakvorm. Vul tot aan de rand.*Garneer 3 muffins met chocoladechip, 3 met cranberries, 3 met hazelnoot en 3 met pistache nootjes.*Laat de pindakaas-banaan muffins 15minuten bakken.
Notities
Tip
Je kunt de muffins maximaal een maand invriezen (als je ze niet alle 12 in 1 keer op eet).