Havermout pindakaas-banaan muffins met pistachenoten, hazelnoot, cranberries & chocolat chip toppings

Havermout pindakaas-banaan muffins met pistachenoten, hazelnoot, cranberries & chocolat chip toppings

Eenvoudig en snel gemaakte lekkere muffins waarbij je zelf kunt kiezen welke topping je gebruikt.
Gang Zoetigheden
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 3 stuks Bananen rijp
  • 100 gram Havermout
  • 100 gram Zelfrijzend bakmeel Amandelmeel
  • 2 stuks Eieren
  • 2 theelepel Bakpoeder
  • 3 eetlepel Pindakaas Amandel notenpasta
  • 2 theelepel Vanille essence optioneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • *Doe alle ingrediënten in een kom en prak tot een glad geheel.
    *Doe het muffinmengsel in vormpjes of een bakvorm. Vul tot aan de rand.
    *Garneer 3 muffins met chocoladechip, 3 met cranberries, 3 met hazelnoot en 3 met pistache nootjes.
    *Laat de pindakaas-banaan muffins 15minuten bakken.

Notities

Tip
Je kunt de muffins maximaal een maand invriezen (als je ze niet alle 12 in 1 keer op eet).
Trefwoord amandel notenpasta, amandelmeel, banaan, havermout, pindakaas, zelfrijzend bakmeel