Kipfilet Hasselback
Ingrediënten
- 1 Kipfilet
- 1 Tomaat
- 1 Mozzarella
- 1 Zoete Aardappel
- 6 tl Pesto
- Peper
- Zout
- Knoflookpeper
- Olijfolie
Notities
*Snij het haasje van de kipfilet en bewaar dit of vries dit in.
*Je maakt 6 insnedes in je kipfilet. Niet helemaal doorsnijden want dan heb je in plaats van 1 dan 2 kipfilets.
*Schaaf op een mandoline of dunschiller dunne plakjes van de zoete aardappel.
*Je maakt met een mes middel grote dikke plakken van je tomaat en mozzarella.
*Kruid je kipfilet en vul je insnedes met de 3x zoete aardappel en 3x de tomaat/pesto/mozzarella combinatie.
*Doe de kipfilet hasselback 20-25 minuten in de oven van 180 graden.
Tip
Serveer dit met een salade naar eigen keuze
*Je maakt 6 insnedes in je kipfilet. Niet helemaal doorsnijden want dan heb je in plaats van 1 dan 2 kipfilets.
*Schaaf op een mandoline of dunschiller dunne plakjes van de zoete aardappel.
*Je maakt met een mes middel grote dikke plakken van je tomaat en mozzarella.
*Kruid je kipfilet en vul je insnedes met de 3x zoete aardappel en 3x de tomaat/pesto/mozzarella combinatie.
*Doe de kipfilet hasselback 20-25 minuten in de oven van 180 graden.
Tip
Serveer dit met een salade naar eigen keuze
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!