Knolselderij Pastinaak soep

Afdrukken

Knolselderij Pastinaak soep

Een kruidige lekkere soep waar je warm van wordt met deze koude temperaturen.
Gang Soep
Keuken vegetarisch
Trefwoord knolselderij, nutribullet, pastinaak, soep, vegetarisch
Porties 4

Ingrediënten

  • 400 gram Knolselderij
  • 300 gram Pastinaak
  • 2 stuk Ui
  • 2 tenen Knoflook
  • 150 gram Spinazie
  • 1 cm Gember
  • 1 stuk Rode Peper
  • 1 liter Groentebouillon
  • 2 eetlepel Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • 1 handje Peterselie

Instructies

  • Pak een flinke soeppan.
  • *Maak al je groente schoon. Verhit je soeppan met wat olijfolie en fruit de ui en knoflook even aan.
    *Doe de knolselderij en pastinaak erbij en roer het geheel goed om en bak even mee. Nu de bouillon erbij, breng het aan de kook en zet het vuur laag.
    *Laat alles ongeveer 30 minuten zachtjes koken tot de groentes gaar en zacht zijn.*Pureer de soep met de nutribullet tot alles crème-achtig is.
    *Pureer in de nutribullet de spinazie, gember, scheut olijfolie en rode peper(zonder de pitjes)*Verwarm het groente mengsel tot het begint te geuren.
    *Hak een rood pepertje fijn voor de garnering.
    *Schep de knolselderij/pastinaak soep in een kom en druppel het spinazie-gember mengsel over de soep heen.

Notities

Tip
Trek met een vork cirkels over je soep en maak het af met wat gehakte pepertjes.

 

Knolselderij Pastinaak soep

Een kruidige lekkere soep waar je warm van wordt met deze koude temperaturen.
Gang Soep
Keuken vegetarisch
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 400 gram Knolselderij
  • 300 gram Pastinaak
  • 2 stuk Ui
  • 2 tenen Knoflook
  • 150 gram Spinazie
  • 1 cm Gember
  • 1 stuk Rode Peper
  • 1 liter Groentebouillon
  • 2 eetlepel Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • 1 handje Peterselie

Instructies
 

  • Pak een flinke soeppan.
  • *Maak al je groente schoon. Verhit je soeppan met wat olijfolie en fruit de ui en knoflook even aan.
    *Doe de knolselderij en pastinaak erbij en roer het geheel goed om en bak even mee. Nu de bouillon erbij, breng het aan de kook en zet het vuur laag.
    *Laat alles ongeveer 30 minuten zachtjes koken tot de groentes gaar en zacht zijn.*Pureer de soep met de nutribullet tot alles crème-achtig is.
    *Pureer in de nutribullet de spinazie, gember, scheut olijfolie en rode peper(zonder de pitjes)*Verwarm het groente mengsel tot het begint te geuren.
    *Hak een rood pepertje fijn voor de garnering.
    *Schep de knolselderij/pastinaak soep in een kom en druppel het spinazie-gember mengsel over de soep heen.

Notities

Tip
Trek met een vork cirkels over je soep en maak het af met wat gehakte pepertjes.
Trefwoord knolselderij, nutribullet, pastinaak, soep, vegetarisch