Snij de sjalotjes, knoflook, alleen de wortels van de koriander fijn.
Doe alles in de nutribullet met chilisaus, vissaus en 1 eetlepel arachideolie.
Meng alles tot een kruidenpasta
Verhit ondertussen de olie in een soeppan en roerbak de kip 2 min. met de kruidenpasta en chilivlokken +Voeg de 1/2 van de tuinerwten toe en roerbak 1 min. mee.
Voeg de kippenbouillon, kokosmelk toe en breng dit kort aan de kook.
Breng de temperatuur omlaag en laat alles 3 min. koken. Voeg de laatste minuut de rest van de tuinerwten en koriander blaadjes toe.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Boen de limoen schoon en pers de helft boven de soep uit en snijd de andere helft in partjes. Voor de decoratie kun je nog wat verse korianderblaadjes van de steeltjes afplukken.
Schep eerst wat kip uit de soep vul de soep aan met vocht en korianderblaadjes erover en serveer dit met de limoenparten.