Een bezoekje aan slagerij Schell (sinds 1796)
Sinds dat ik klein was hoorde ik mijn moeder altijd zeggen dat ze kip, parelhoen, duif, wild en gevogelte en nog andere bijzondere vleessoorten altijd
Knolselderij Pastinaak soep
Knolselderij Pastinaak soep Een kruidige lekkere soep waar je warm van wordt met deze koude temperaturen. 400 gram Knolselderij 300 gram Pastinaak 2 stuk
Indische rendang (rundvlees) vs Spitskool rendang
Indische rendang (rundvlees) vs Spitskool rendang Bij rendang denk je aan vlees wat mals, goed gekruid is en lang in de pan heeft gezeten. Bij
“Gemengde rijst”
Moksi alesi een heerlijk Surinaams gerecht wat eigenlijk gewoon betekend “gemengde rijst”Nu zit er in deze gemengde rijst wat gedroogde peultvruchtjes “djarpesie”. Je kunt hem
Deze cake is niet normaal lekker!
“Deze cake is niet normaal lekker”Deze woorden sprak “ Jan “ uit toen hij zijn eerste hap nam.Ik was ervan overtuigd verder schrijven over deze
Recept notenboter
Waar zou jij voor kiezen? Calve pindakaas of homemade notenboter? Ik koos voor homemade notenboter. Zo maak je het. Voor dit recept
Workshop op locatie
Altijd al een workshop willen volgen bij de KeukenBarron maar de data kwam nooit uit? Organiseer nu je eigen workshop aan huis. Wij leren jou en
Macaron workshop at the Tudorhouse
Op zondag 5 maart stond er weer een workshop op het programma. Een georganiseerde Macaron workshop. Hoe leuk is dat ? Een privé workshop met